Ar mīlestību un gavilēm sirdīs

- 9.Maijs, 2017
Kultūra un izklaide
Laikrakstā

Skrien laiks, un skaisti notikumi seko cits citam, jo ir pavasaris — daba mostas, saule, saulīte ik rītu raisa citu dzīves prieku un enerģiju.

Bet gribas atgriezties 29. aprīlī, kad lietus, vējš un sniega pārslas neapturēja tos kāros valmieriešus — Valmieras Mūzikas skolas kori SolLaRe, diriģenti Irēnu Zelču, vecāku un kora fanu pulciņu, kuri devās uz Kuldīgu skatīties, kā lido zivis Ventas rumbā, satikties ar draugiem — Ernesta Vīgnera Kuldīgas Mūzikas skolas kori Cantus, diriģentēm Marutu Rozīti, Marutu Grigali un koncertmeistari Martu Ozoliņu.

Slapjas drēbes, nosaluši deguni un pirksti aizmirstas, kad Kuldīgas Svētās Katrīnas baznīcā dzied draugi. Katram korim savas dziesmas — slava un pateicība Dievam, prieks par pavasari un draudzību. Ar mīlestību un gavilēm sirdīs. Un pārsteigums, kad korim SolLaRe, dziedot V. A. Mocarta Mazo nakts mūziku Irēnas Zelčas pārlikumā, pievienojas koris Cantus. Neiestudēti, brīvi un dzīvi! Te nebūs koncerta analīze un programmas pārskats — te par  svētītu sajūtu, ko dzīve dāvina darītājiem.

Mūzika, draudzība, jauna pieredze un zivis, kas tiešām lidoja Ventas rumbā!

Paldies visiem, ar kuriem kopā šīs dienas krāšņās emocijas pāršķēla dabas kaprīzi!

SolLaRe Kuldīgas dievnamā.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru