Atbildības pie mums sajukušas

- 30.Septembris, 2021
Viedokļi
Laikrakstā

Būt saprotošam, līdzjūtīgam, degt par kādu ideju ir cilvēcīgi. Cilvēks grib būt labs. Būtu nenormāli, ja tā nebūtu. Ir jautājumi, par kuriem Latvijas sabiedrība nekad nevarēs vienoties, bet šoreiz gribēju dalīties pārdomās – cik lepni varam būt, ka līdzcilvēki ar sirdi un savu naudas maku joprojām pieslēdzas otra atbalstam. 

Pagāja vien nedēļa, un sabiedrība saziedoja 200 tūkstošus eiro, lai mazs puisēns varētu doties uz Kanādu, atveseļoties un dzīvot pilnvērtīgi. Šoreiz līdzekļus vajadzēja nevis medikamentiem vai operācijām, bet speciālajam transportam, lai smagi slims bērniņš izturētu garo pārlidojumu. Latvijas mediķi, kas pusgadu palīdzējuši mazulim un jutuši līdzi pārcilvēcīgi stiprajai mammai, turēja īkšķus, ka izdosies. Mediķi tic, ka Kanādā varēs vēl labāk bērniņam palīdzēt un viņš dzīvos. Palīdzēja līdzcilvēki Latvijā un puspasaulē. 

Pirms pāris dienām kāda cita mamma, kas viena audzina bērnus, lūdza pusaugu dēlam ziedojumu, jo bērnu mēdz izsmiet, tāpēc ka viņam neaug vai nepareizi aug zobi. Līdzcilvēki uzreiz saziedoja vajadzīgos 14 tūkstošus, un bērnam būs implanti un kārtīga zobu rinda. 


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru