«Tas nav mūsu kompetencē…»

- 13.Augusts, 2024
Viedokļi
Laikrakstā

Kādā jaukā jūlija dienā, kad bija iestājies kārtējais bezlietus periods, zālienā pāris metru attālumā no mājas ieraudzīju nelielu peļķīti. Nākamajā rītā peļķīte bija lielāka un redzamāka.

Rūpīgāk ieskatoties, varēja redzēt pāris vietas, kurās veidojās kaut kas līdzīgs nelielam avotam. Bija skaidrs, ka notikusi ūdensvada avārija. Nebija jau ko brīnīties – Rencēnu ciemā ūdensvads tika izbūvēts vēl tālajos «kolhoza» laikos ar tehnoloģijām un materiāliem, kādi nu kurā brīdī bija pieejami. Situāciju vēl «jautrāku» padarīja tas, ka nebija ne mazākās skaidrības par ūdensvada atrašanās vietu un visām ar to saistītajām niansēm.

Pirmdienas rītā zvanīju uz Kocēnu Komunālo saimniecību pieteikt bojājumu. Nepieciešamo informāciju pierakstīja, solījās nodot meistaram. Pēc pāris stundām piezvanīja meistars, palūdza, lai ar telefonu nofotografē bojājumu un nosūta attēlus viņam. Solīja vēlāk atbraukt. Pēcpusdienā puisis ieradās, pastaigāja, paskatījās, pafilmēja un paziņoja, ka bojājums atrodas privātā teritorijā un līdz ar to «tas neesot viņu kompetencē».


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru