Valmieras novada pašvaldības atklāta vēstule Latvijas sabiedrībai

- 18.Oktobris, 2024
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Valmieras novada pašvaldības vēstījums saviem iedzīvotājiem un Latvijas sabiedrībai ir nemainīgs daudzu gadu garumā – spēcīga uzņēmējdarbība, jo īpaši eksportspējīga, ir ļoti būtisks Latvijas iedzīvotāju labklājības pamats.

Atsaucoties uz publiski vairākkārt izskanējušu informāciju par ražošanas ēku Valmieras Rūpniecības un eksporta parkā, Valmieras novada pašvaldība informē sabiedrību par projekta attīstību.

Pašvaldība 2020. gada 2. decembrī uzsāka projekta «Industriālo teritoriju attīstība Valmierā – 2. kārta» Nr. 5.6.2.0/20/I/012 īstenošanu, noslēdzot līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru (CFLA). Kopējais sākotnēji paredzētais Eiropas reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējums bija 4 236 673,83 eiro. Projekta ietvaros tika revitalizēta bijušā gaļas kombināta degradētā teritorija, nojauktas 11 turpmākai ekspluatācijai nederīgas ēkas (darbi pabeigti 2021. gada septembrī), pārbūvēta Rūpniecības iela, izbūvētas divas jaunas ielas un stāvlaukums (ekspluatācijā nodoti 2023. gada 7. augustā) un nepieciešamie inženiertīkli (ekspluatācijā nodoti 2022. gada 7. novembrī), kā arī uzbūvēta ražošanas ēka (ekspluatācijā nodota 2024. gada 5. jūnijā).

Publicitātes foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru