Valmiera Glass/ViA futbolistiem dramatiska uzvara

- 13.Decembris, 2016
Sports
Laikrakstā

Latvijas telpu futbola asociācijas 1. līgas čempionāta spēlē Valmiera Glass/ViA futbolisti svētdien Vidzemes Olimpiskajā centrā ar 7:5 (2:0) pārspēja PB Line/Dinair.

Laukuma saimniekus jau spēles 3. minūtē vadībā izvirzīja Mārcis Ērglis. Pēc individuāli spēcīgās Komanda.lv 1. līgas sezonas Mārcim šī bija pirmā parādīšanās ziemas sezonas futbola apritē. Turpinājumā valmieriešiem gan spēle nevedās, arī pretinieki sāka arvien vairāk rādīt zobus. Vien pašā puslaika izskaņā — 17. minūtē — izdevās gūt vēl vienus vārtus, kad pretinieku vārtu priekšā visacīgākais izrādījās Jānis Taulavičus — 2:0.

Otrais puslaiks iesākās un labu laiku turpinājās ar viesu ofensīvu, kas viņiem nesa arī taustāmus rezultātus. Šī noteikti nebija arī vārtsarga Matīsa Kučinska labākā diena Valmiera Glass/ViA kreklā — ātri vien PB Line/Dinair panāca izlīdzinājumu (Naļivaiko — 24’ un 25’) un spēles 33. minūtē arī pārsvaru — 2:3 (Turčins). Taču mūsējie drīz rezultātu izlīdzināja — pēc teicama brīvsitiena izpildes vārtus guva Artūrs Pallo.

Nez kā spēle būtu iegrozījusies, ja vien provokāciju kaujās savaldību 36. minūtē nezaudētu viens no labākajiem viesu vīriem — Toms Strazdiņš, kas pēc uzbrukuma valmieriešu kapteinim Maksimam Koļesņikovam saņēma otro dzelteno. Tā kā šis bija jau viņu sestais pārkāpums, tika nozīmēts 10 m soda sitiens, ko sekmīgi izpildīja Alvis Dubovs — 4:3. Trīs minūtes vēlāk rezultāts jau rādīja 7:3 — vēlreiz Pallo (37’) un divreiz Dubovs (38’ un 39’ no 10 m s.s.). Spēles izskaņā viesi uz valmieriešu atslābuma rēķina divus vārtus vēl atguva, bet tas bija mazs viņu mierinājums. Gala rezultātā laimīga uzvara savu skatītāju priekšā — 7:5 un trīs punkti kabatā. Turnīra tabulā tas ļauj ieņemt trešo vietu. Ar tikpat — deviņiem punktiem otrajā vietā pagaidām ierindojas Ošukalns futbolisti. Līderos — FC Nikers (12 p.).

ATŅEMT bumbu valmieriešu kapteinim Maksimam Koļesņikovam nav no vieglākajiem darbiņiem.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru