Gaļai vajag karstumu no īsta "dzelža"!
Neskatoties uz retām snigšanas epizodēm, arvien nopietnāk savu atnākšanu piesaka kārtējais pavasaris. Tek sulas no kļavām un bērziem, tiek kokos kārti jauni un tīrīti vecie būrīši mūsu spārnotajiem draugiem, dārzos un lauku mājās tiek piezāģēti koki, posts pagalms, revidētas garāžas un šķūnīši...
Kad čakli pastrādāts, tad ir laba ēstgriba, un kā gan to vēl labāk apmierināt, ja ne ar gardu uz dzīvas uguns svaigā gaisā ceptu gaļas šķēli? Tāpēc šoreiz Vīru lietās piedāvātais temats būs par griliem – nevis veikalā pirktiem, bet gan pašu rokām vai meistarīga metālista darinātiem. Kaut kas no rādītā man patrāpījies ceļā tepat Latvijā vai tuvējās ārzemēs, piemēram, Valgā, kaut ko interesantu esmu atradis arī sirojumos pa globālo tīmekli. Tāpēc lappusē mazāk tehnoloģiskā izklāsta, vairāk vizuālas informācijas, ļaujot katrā individuālā gadījumā vaļu arī improvizatora talantam.
Starp citu, nevajadzētu noskumt arī tiem, kuri mitinās standarta blokmājās un kuriem nav ne lauku mājas, ne mazdārziņa, Ja jums ir lodžija, tad neliedziet sev nelielu pikniku – uz priekšu! Šādiem gadījumiem ir iespējams izgatavot miniatūru balkona grilu a ala puķu kasti, kas uzstādīta uz margām.
VIENDESNIEKS! Nu, par šito mikro grilu, kuru katrs mājas kārtībā var uzmeistarot no iztukšotas alus skārdenes (jo lielāka tilpuma, jo labāk), mūsu kaimiņi igauņi teiktu – mazāku arī nevajag... Kaut kur riekšava kvēlojošu oglīšu jādabū, un lai desiņa karsējas! Interneta foto no @homeMyhome.ru
Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv